Fitbit lanserar smarta sportklockan Fitbit Ionic: adidas edition – träningskompisen för löpare på alla nivåer
Hem PRODUKTNYTT Fitbit lanserar smarta sportklockan Fitbit Ionic: adidas edition – träningskompisen för löpare på alla nivåer

Fitbit lanserar smarta sportklockan Fitbit Ionic: adidas edition – träningskompisen för löpare på alla nivåer

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanseras Fitbit Ionic: adidas edition med en unik coaching-upplevelse via appen adidas Train.

Fitbit lanserar smarta sportklockan Fitbit Ionic: adidas edition - träningskompisen för löpare på alla nivåer 3Appen innehåller utformade träningspass till att förbättra din träningsform, styrka och hastighet. Klockan har upp till fem dagars batteritid(1), avancerade hälso-och fitnessfunktioner, inbygd GPS samt kontinuerlig mätning av din puls och träning.

Fitbit, marknadsledande inom aktivitetsarmband, lanserar idag Fitbit Ionic: adidas edition™ i samarbete med adidas. Klockan är designad tillsammans med experter hos adidas för att hjälpa idrottare på alla nivåer att förbättra sin löpning.Fitbit Ionic: adidas edition innehåller samma avancerade hälsofunktioner som Fitbit Ionic, men ger ytterligare en unik coaching-upplevelse genom appen adidas Train. Appen innehåller sex olika träningspass som syftar specifikt till att förbättra form, styrka och hastighet. Andra tillbehör och funktioner för Fitbit Ionic: adidas edition är:

  • Det karaktäristiska sportbandet i mörkblå/isgrå färg med klockan i aluminiumsilver. Designen av bandet ger huden möjlighet att andas under träningspasset.
  • Anpassad urtavla i adidas-design inspirerad av en nummerlapp för löpning. Finns tillgänglig i fyra färger.

Den smarta sportklockan Fitbit Ionic: adidas edition finns nu tillgänglig för förköp på Fitbit.com och hos globala återförsäljare från och med 19 mars 2018.

– Adidas har en lång historia inom friidrott och löpning med fokus på att förse idrottare på alla nivåer med innovativa verktyg för att förbättra deras prestationsförmåga. Appen Adidas Train för Fitbit Ionic: adidas edition är utvecklad med löparen i fokus tillsammans med våra experter. Vi är stolta över att samarbeta med Fitbit som är ett varumärke synonymt med hälsa och fitness. Tillsammans kan vi erbjuda denna personliga upplevelse till våra globala communities, samt hjälpa alla löpare att förbättra sin träning, säger Jochen Denninger, vice VD för Brand Strategy på adidas.

Förbättra din prestation med adidas Train

Fitbit lanserar smarta sportklockan Fitbit Ionic: adidas edition - träningskompisen för löpare på alla nivåer 4Fitbit Ionic: adidas edition utgör tillsammans med adidas Train-appen sex olika löpfokuserade träningsprogram på klockans skärm. Dessa program är utformade för att komplettera alla andra träningsformer och hjälper samtidigt till att förbättra din kondition, styrka och flexibilitet. Varje träningspass är noggrant framtaget av ett expertteam på adidas med lång erfarenhet av rörelsebaserad träning. Passen fokuserar på rörelser som har visat sig hjälpa löpare och andra idrottsutövare att uppnå sina prestationsmål.

Adidas Train-appen är exklusiv för Fitbit Ionic: adidas-upplagan och erbjuder stegvis coaching, som guidar dig genom varje rörelse för att du ska utöva dem korrekt. Träningspassen är tillgängliga direkt på klockskärmen och kan utövas när som helst och var som helst. Träningspassen i appen inkluderar:

  • Dynamic Warm Up för att höja kroppstemperaturen så att din kropp blir redo att träna (5 min).
  • Power Pace för att din kropp ska bli mer elastiskt, stark och effektiv (10 min).
  • Metabolic för att höja din hastighet och ämnesomsättning (15 min).
  • Run Activation för att förbättra din höft-, core- och axelstabilitet (5 min).
  • Strong Strides för att bygga styrka under din löpning (10 min).
  • Post Run Stretch för en ordentlig återhämtning med snabb och enkel nedvarvning med stretch (5 min).

– Som det ledande globala varumärket inom wearables har vi tillsammans med adidas kunnat utveckla en exklusiv version av vår första smarta sportklocka. Det ger alla träningsintresserade möjligheten att vara på topp genom en unik coaching. Batteriets livslängd på upp till fem dagar, en branschledande GPS, avancerade hälso- och fitnessfunktioner, kombinerat med den rörelsebaserade träningsmetodiken, kommer vi kunna ge användarna några av de bästa verktygen för att nå sina träningsmål, säger Tim Rosa, Chief Marketing Officer på Fitbit.

Hela Fitbit Ionic-upplevelsen ingår

Fitbit Ionic: adidas edition innehåller alla avancerade funktioner från Fitbit Ionic; batteritid i upp till fem dagar, inbyggd GPS, förbättrad PurePulse® som mäter din puls, avancerade löparfunktioner som Run Detect, Auto-Pause och Auto-Lap. Den mäter också konditionsnivån (uppskattad VO2 Max), är vattenresistent ner till 50 meter, spelar din personliga favoritmusik via nedladdad musik eller Deezer(2) spellistor, kontaktlösa betalningar med Fitbit Pay™(3), automatiskt aktivitets- och sömnmätning och tillgång till mer än 400 appar och urtavlor i Fitbit App Gallery.

Priser och tillgänglighet

Fitbit loinc: adidas edition är tillgänglig för förköp idag på Fitbit.com och utvalda återförsäljare online för 3499 SEK. Fitbit loinc: adidas edition kommer även att vara tillgänglig i butik hos t.ex. Elgiganten och XXL från och med 19 mars 2018. Den kommer med ett exklusivt, tvåfärgat sportband i mörkblått/ isgrått. Sportbandet tål vatten och är designat så att din hud kan andas vid tuffa träningspass. Befintliga lonic-tillbehör inklusive det klassiska sportbandet och Horween-läderbandet är kompatibla med Fitbit lonic: adidas edition.

Mer information och bilder finns på www.fitbit.com/press.

(1). Batterilängden varierar beroende på mängden användning och andra faktorer.
(2). Kräver betald prenumeration hos Deezer
(3). Se betalningstillgänglighet: www.fitbit.com/fitbit-pay/banks

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>