Förenade Care värvar Sonja Hayen som regionchef för segment personlig assistans
Hem ÄLDREOMSORG Förenade Care värvar Sonja Hayen som ny regionchef för segment personlig assistans

Förenade Care värvar Sonja Hayen som ny regionchef för segment personlig assistans

Publicerat av: Redaktionen

Sonja Hayen har utsetts till ny regionchef för segment personlig assistans i Förenade Care som driver verksamheter inom vård och omsorg i Sverige med ca 4400 anställda.

Förenade Care är del i den familjeägda Forenede koncernen, ett av de största omsorgs- och serviceföretagen i Norden.

Koncernen består av två affärsområden, Care och Service fördelat på fyra bolag. Sonja kommer att ta ett helhetsgrepp för Förenade Cares assistans som administreras via dotterbolaget Hela Sveriges Assistans.

Sonja kommer närmast från Attendo Care där hon innehaft en roll som regional säljchef i Stockholm med ansvar för både affärsutveckling och försäljning inom LSS och äldreomsorg. Utöver rollen som regional säljchef har Sonya haft roller som bl.a. regional verksamhetschef och har även lång erfarenhet från kommunala verksamheter.

-Jag har arbetat över 30 år inom vård och omsorg i flera olika roller och brinner för att arbeta på företag som gör skillnad. Det är en passion och drivkraft som jag tar med mig i mitt arbete och i hur jag arbetar med mina medarbetare. Jag ser fram emot att få vara med och bygga en långsiktigt hållbar personlig assistans med mina medarbetare på Hela Sveriges Assistans (www.hsaab.se ) berättar Sonja som tillträdde sin roll den 2 maj.

-Att bli en del av både Förenade Care som är familjeägda samt Hela Sveriges Assistans som funnits sedan 2004 och har ett gott rykte i assistansbranschen, känns väldigt positivt. Vidare är jag spänd på att vara med på den resa Förenade Care som bolag har gett sig ut på för att fortsätta utvecklas, fortsätter Sonja.

-Vi är mycket glada över att Sonja valt oss och att hon nu kliver in i uppdraget som regionchef och tar ett helhetsgrepp över segment personlig assistans. Hennes väldigt breda kompetens inom vård och omsorg samt LSS ger oss nya perspektiv som är viktiga i arbetet med personlig assistans och dess fortsatta utveckling.

Förenade Care värvar Sonja Hayen som regionchef för segment personlig assistans

Sonja Hayen är ny regionchef för personlig assistans.

Utöver det så har Sonja erfarenhet av försäljning och affärsutveckling som kommer bidra till inte bara vår assistans utan hela Förenade Cares fortsatta utveckling. Jag ser fram emot ett långt och bra samarbete säger Roy Sundvall marknadschef Förenade Care och tf. regionchef Hela Sveriges Assistans.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>