Frilans Finans inleder samarbete med den digitala hälsoplattformen Kvix
Hem PRODUKTNYTT Frilans Finans inleder ett samarbete med den digitala hälsoplattformen Kvix

Frilans Finans inleder ett samarbete med den digitala hälsoplattformen Kvix

Publicerat av: Redaktionen

Sveriges största organisation för egenanställda Frilans Finans inleder ett samarbete med den digitala hälsoplattformen Kvix.

Samarbetet kommer att underlätta för streamers på Kvix plattform att komma igång med sin verksamhet som egenanställda.

Kvix digitala plattform har revolutionerat hälsoinspiratörers sätt att arbeta på online. Nu inleder Frilans Finans och Kvix ett samarbete med ambitionen att göra det möjligt för fler att komma igång med sin verksamhet inom hälsa och träning.

Frilans Finans inleder samarbete med den digitala hälsoplattformen Kvix

”Att streama träningspass och hålla kurser online är ett relativt nytt sätt att arbeta på. Vi har många egenanställda som är personliga tränare, yogainstruktörer eller andra yrken kopplade till hälsa. Det är roligt att kunna erbjuda dem en plattform för att få fler uppdrag. Samtidigt är Kvix ett jättebra friskvårdserbjudande till alla våra egenanställda. För oavsett vilket yrke man har måste man värna om sin hälsa, och där tror jag att Kvix erbjudande blir toppen,” säger Marcus Jonsson, CMO på Frilans Finans.

Kvix har en branschledande livestreamingplattform som blivit populär bland såväl svenska som internationella streamers. Den digitala plattformen gör bland annat att streamers kan interagera i realtid med sina deltagare – oavsett var i världen de befinner sig. I och med samarbetet med Frilans Finans tillkommer samma digitala tillgänglighet även i faktureringen och organiseringen av arbetet.

”Vi får ofta frågan om man måste fakturera med eget företag. Att kunna rekommendera Frilans Finans som ett tillförlitligt och smidigt alternativ för kreatörer underlättar avsevärt onboardningen för nya streamers. Med egenanställning via Frilans Finans kan våra instruktörer fokusera helhjärtat på sin grej, utan att göra avkall på schyssta villkor”, säger Johan Thomasson, CEO på Kvix.

För egenanställda hos Frilans Finans kommer Kvix att finnas med som en förmån och potentiell uppdragsgivare på frilansfinans.se. Kvix kommer även presenteras som en digital lösning för egenanställda som är verksamma inom hälsa och träning, och som vill ta sin verksamhet online.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>