GHP skriver på ett samarbetsavtal angående neurorehabiliteringssjukhus i GCC
Hem NYHETERE-HÄLSA GHP skriver på ett samarbetsavtal angående neurorehabiliteringssjukhus i GCC

GHP skriver på ett samarbetsavtal angående neurorehabiliteringssjukhus i GCC

Publicerat av: Redaktionen

Som ett viktigt steg i att fortsätta expansionen i UAE och GCC, har GHP ingått ett samarbetsavtal med Integra Healthcare (IHC).

GHP skriver på ett samarbetsavtal angående neurorehabiliteringssjukhus i GCC 1

Tobias Linebäck, CEO GHP International

IHC leder ett initiativ med att etablera ett världsledande neurorehabiliteringssjukhus och har valt GHP som sjukhusets operatör.

GHP har noggrant undersökt marknaden i UAE och GCC och dragit slutsatsen att det finns ett stort behov av rehabilitering i allmänhet och rehabilitering för neurorelaterade skador i synnerhet. Det planerade sjukhuset kommer att sikta på att vara en heltäckande tjänsteleverantör till patientgruppen med neuro- och trafikolycksskador med behov av öppen- eller slutenvård samt rehabilitering.

Projektet är i ett tidigt skede och kritiska moment under de kommande månaderna kommer att vara att säkra finansieringen av uppbyggnaden av neurorehabiliteringssjukhuset. GHP har ingått ett samarbetsavtal med IHC där GHP blir sjukhusoperatör om och när finansieringen är säkrad.

IHC är ett konsortium av ledande planerings-, design- och konstruktionsexperter som erbjuder kunder en nyckelfärdig lösning för alla deras vårdbehov.

”Ett sjukhus med fokus på neurorehabilitering kommer att passa perfekt i GHP:s strategi med en hög grad av specialisering och fokus på kvalitet och resultat. Det är ett annat område med ett stark lokalt behov där vi verkligen kan göra skillnad för befolkningen i UAE och andra GCC-länder”, säger VD för GHP International, Tobias Linebäck.

Undertecknandet av detta samarbetsavtal har inte någon större effekt på GHP:s resultaträkning i detta skede. Förutsatt en framgångsrik kapitalanskaffning, återkommer GHP med ytterligare information.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>