Godkända som Sambiombud
Hem NYHETERE-HÄLSA Godkända som Sambiombud

Godkända som Sambiombud

Publicerat av: Redaktionen

[HÄLSO PARTNER] Vi är mycket glada att kunna meddela att Svensk e-identitet nu har blivit godkända som Sambiombud.

Godkända som Sambiombud 1

Erica Mechler, tjänsteägare för Sambiombudstjänsten på Svensk e-identitet

–  Jag är extra stolt över att vi har lyckats förpacka en så pass komplex tjänst som innehåller allt från teknik till juridik på ett så enkelt sätt, säger vd Jörgen Hellgren.

Godkännandet betyder att alla – från den ensampraktiserande veterinären till apotek, kommuner och landsting – nu på kort tid och med liten insats kan ansluta sig till Sambi.

– Jag ser fram emot att äntligen få hjälpa vårdgivare att göra anslutningsprocessen till Sambi så smidig som möjligt, säger Erica Mechler, tjänsteägare för Sambiombudstjänsten på Svensk e-identitet.

Så fungerar det

Hela processen är tänkt att vara så enkel som det bara går att göra den. Avtal, tillitsdeklaration och ledningssystem för informationssäkerhet, riskanalys samt internrevision sköts via en e-tjänst. Genom den digitaliserade processen kan sedan Svensk e-identitet säkerställa att alla medlemmar som ansluter via oss, uppfyller alla krav, både initialt och över tid.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>