Hologic får CE-märkning för ytterligare två molekylära analyser för transplantationspatienter
Hem NYHETERE-HÄLSA Hologic får nu CE-märkning för ytterligare två molekylära analyser för transplantationspatienter

Hologic får nu CE-märkning för ytterligare två molekylära analyser för transplantationspatienter

Publicerat av: Redaktionen

Epstein-Barr och BK-virus är vanligtvis ofarliga för friska människor, men kan utgöra ett allvarligt hot mot transplantationspatienter och andra med nedsatt immunförsvar.

Nu har Hologic erhållit CE-märkning för Panther Fusion EBV Quant Assay och Panther Fusion BKV Quant Assay, molekylära analyser för snabb och tillförlitlig kvantifiering av dessa mycket vanligt förekommande patogener.

Hologic får CE-märkning för ytterligare två molekylära analyser för transplantationspatienter– Tillsammans med vår Aptima CMV Quant-analys som lanserades i Europa förra året, ger de här analyserna laboratoriepersonal de verktyg de behöver för att snabbt och säkert bedöma prover från transplanterade patienter, säger Jan Verstreken, Group President, International på Hologic.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>