Benify gör självprovtagning tillgänglig för 1,2 miljoner användare
Hem NYHETERE-HÄLSA HR-techbolaget Benify gör självprovtagning tillgänglig för 1,2 miljoner användare

HR-techbolaget Benify gör självprovtagning tillgänglig för 1,2 miljoner användare

Publicerat av: Redaktionen

Dynamic Code inleder nu ett samarbete med HR-techbolaget Benify för att hjälpa arbetsgivare att få friskare medarbetare.

Genom samarbetet får 1,2 miljoner användare möjlighet att beställa hem tester för självprovtagning från Dynamic Code.

Benify är ett techbolag inom HR som erbjuder en plattform för förmåner, ersättning och kommunikation. I Sverige är cirka 1,2 miljoner medarbetare anslutna till tjänsten. Samarbetet innebär att flertalet av Dynamic Codes tester för självprovtagning nu finns att beställa för anslutna medarbetare via plattformen. Flera av testerna kommer finnas tillgängliga att vara helt eller delvis subventionerade av arbetsgivaren.

– Att snabbt kunna få ett säkert testsvar som kan bidra till diagnos och efterföljande vård är viktigt för både medarbetare och arbetsgivare. Här står både stora mänskliga- och ekonomiska värden på spel. Dynamic Codes tester för självprovtagning förkortar och effektiviserar vägen från symtom till behandling, vilket skapar ett stort värde för Benify’s användare, säger Malin Börefält, Team-Leader utvecklingsteam inom förmånssegmentet på Benify.

Via Benify’s portal kommer medarbetare kunna beställa hem tester för självprovtagning. De tester som finns tillgängliga är våra livsstilstester BODY, Training, Nutrition, SKIN samt test för Nagelsvamp, Hud & fotsvamp, Laktosintolerans och Glutenintolerans. Respektive arbetsgivare styr om testerna ska vara helt eller delvis subventionerade. Vid symptom beställer medarbetaren hem ett test, provtar sig själv och skickar sedan in testet till Dynamic Codes labb. Vid ett positivt provsvar har medarbetaren möjlighet att kopplas till en digital vårdgivare för behandling.

Benify gör självprovtagning tillgänglig för 1,2 miljoner användare– Det här är ett viktigt strategiskt samarbete där vi når 1,2 miljoner individer som nu snabbare och enklare kan gå från symtom till behandling. För oss är detta ett nytt segment där vi samarbetar direkt med arbetsgivare och hjälper dem att få friskare medarbetare. Det här underlättar dessutom för individen samtidigt som det avlastar vården. En tydlig win-win helt enkelt, säger Louise Nylén, vd för Dynamic Code.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>