InterSystems teknikplattform för vården får fin utmärkelse i KLAS awards
Hem NYHETERE-HÄLSA InterSystems it-plattform för vården får fin utmärkelse i KLAS awards

InterSystems it-plattform för vården får fin utmärkelse i KLAS awards

Publicerat av: Redaktionen

InterSystems, ett globalt företag som utvecklar IT-plattformar för sjukvård, företag och offentlig sektor, har utsetts till vinnare i KLAS awards.

Som ett direkt resultat av feedback från vårdgivare har InterSystems HealthShare Unified Care Record uppmärksammats totalt nio gånger i olika kategorier sedan 2006 och InterSystems TrakCare unified healthcare information system är 2022 års vinnare av “Best in KLAS” för sjätte gången.

KLAS Research utför årligen undersökningar bland leverantörer till hälso- och sjukvården. Detta för att bättre förstå vilken inverkan teknikleverantörer har på sjukvårdsindustrin, och för att rapportera om dessa resultat på ett opartiskt sätt. Utmärkelsen “Best in KLAS” delas ut till leverantörer som ses som ledande inom området och vars tjänster hjälper vårdpersonal att leverera bättre patientvård.

– Varje år tar vi på KLAS del av åsikterna från tusentals anställda inom vård- och hälsosektorn över hela världen. Vår utmärkelse “Best in KLAS” fungerar som en signal till leverantörer och kunder att de kan förvänta sig lösningar från de vinnande leverantörerna som excellerar, säger Adam Gale, VD för KLAS Research.

InterSystems HealthShare Unified Care Record garanterar en omfattande och enhetlig vårdregistrering som går att dela. InterSystems HealthShare används i Norden av bland andra Region Örebro och Region Västmanland. TrakCare är betrodd av ledande vårdgivare i 27 länder runt om i världen. Det elektroniska journalsystemet (EMR) gör det möjligt för vårdgivare att leverera säkrare, effektivare och bättre samordnad vård.

InterSystems teknikplattform för vården får fin utmärkelse i KLAS awards

Johan Nordström, försäljningschef i Norden, InterSystems

– Med tanke på den prioritet och snabba utveckling som interoperabilitet har inom sjuk- och hälsovården idag är det extra roligt att vi får den här utmärkelsen. Det här en bekräftelse på att vi har en av marknadens bästa lösningarna för informationsutbyte som kan svara mot dagens och morgondagens behov av effektiva datamiljöer inom sjuk- och hälsovård, säger Johan Nordström, försäljningschef i Norden, InterSystems.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>