Med 100 procent tillgänglighet till IT-systemet var det självklart att förnya vårt samarbete
Hem NYHETERIT-LÖSNING Med 100 procent tillgänglighet till IT-systemet var det självklart att förnya vårt samarbete

Med 100 procent tillgänglighet till IT-systemet var det självklart att förnya vårt samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Sectra har tecknat ett flerårigt avtal med det holländska sjukhuset Alrijne Ziekenhuis. Avtalet omfattar Sectras sjukhusövergripande IT-system för bildhantering inklusive multimediaarkiv (VNA), en lagringslösning för olika typer av medicinska bilder.

Martin Grob

Martin Grob, verksamhetschef vid Alrijne Zorggroep

Initialt kommer lösningen att ge läkare och vårdpersonal snabb och enkel tillgång till bilder från röntgen- och nuklearmedicinska undersökningar, vilket underlättar deras dagliga arbete och bidrar till en effektivare och mer patientcentrerad vård.  

Alrijne Ziekenhuis är en sammanslagning av två sjukhus; Rijnland Ziekenhuis, som använt Sectras lösning för hantering av röntgen- och nuklearmedicinska bilder (PACS) i 14 år, och Diaconessenhuis Leiden, som kommer att ersätta sitt nuvarande PACS med system från Sectra.

– Vi har varit kund till Sectra länge och med en historik av 100 procent tillgänglighet till systemet vi använder var det självklart att utvidga vårt samarbete, säger Martin Grob, verksamhetschef vid Alrijne Zorggroep.

Om Sectras lösning för en mer patientcentrerad vård

Sectras multimediaarkiv (VNA) är en del av en komplett portfölj av lösningar som underlättar för vårdgivare att ge en bättre, snabbare och mer patientcentrerad vård. Sectras erbjudande innehåller även lösningar som möjliggör samarbete och dialog mellan olika avdelningar och sjukhus, bildhanteringssystem som effektiviserar de bildtunga arbetsflödena inom exempelvis radiologi, patologi och ortopedi samt lösningar som gör det möjligt för alla i vårdkedjan att se den samlade patientinformationen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>