Hem NYHETER Panasonic lancerar TOUGHBOOK-as-a-Service för robusta datorer

Panasonic lancerar TOUGHBOOK-as-a-Service för robusta datorer

Publicerat av: Redaktionen

Nu kan du hyra robusta TOUGHBOOK-enheter tack vare en ny TOUGHBOOK-as-a-Service-tjänst från Panasonic, som bl a innefattar leverans, treårsgaranti, helpdesk-support och end-of-life-tjänster.

Panasonic lancerar TOUGHBOOK-as-a-Service för robusta datorer 3Panasonic lanserar idag en ny TOUGHBOOK-as-a-Service-tjänst, där företag kan hyra  de extremt hållbara ruggade datorer och datorplattor som Panasonic TOUGHBOOK erbjuder

Lösningen levereras tillsammans med 3stepIT, vilket gör det möjligt för företag att hyra enheterna under en treårsperiod. . Det innebär att kunderna  slipper använda sin likviditet och istället får en löpande kostnad. Genom att inte binda sitt kapital påverkas likviditeten i företaget postivt och det ger en större handlingsfrihet.

Lösningen inkluderar en eller flera TOUGHBOOK-enheter, leverans, treårsgaranti, helpdesk-support och end-of-lifetjänster, där enheterna återlämnas, säkerhetsraderas, återanvänds alternativt miljöåtervinns. I själva lösningen har kunderna dessutom möjlighet att välja till en anpassad programvara, olika dockningmöjligheter och flera andra tillbehör, under samma villkor. De kan även välja att utöka garantitiden om en förlängning av hyran sker.

– Våra ruggade mobila enheter ökar produktiviteten för alla företag med personal som arbetar utanför kontoret, t ex i detaljhandels-, tillverknings, logistik-, räddnings- och sjukvårdsbranschen. TOUGHBOOK-as-a-Service ger företag, oavsett storlek, möjlighet att utnyttja vår marknadsledande teknologi på ett flexibelt och behovsanpassat sätt, utan den ekonomiska bördan av höga initiala kostnader, säger Stefan Lindau, Country Manager i Norden för Panasonic Mobile Solutions Business Division.

– Resan mot en hållbar och cirkulär IT-hantering börjar med 3stepIT och Panasonic. Kombinationen av vår livscykelmodell tillsammans med Panasonics hårdvara erbjuder verksamheter ökad mobilitet och produktivitet hos medarbetare, ökad uppfyllnad av säkerhetskrav och minskade totala IT-kostnader. Förutom flexibel finansiering säkerställer vi att den förbrukade hårdvaran samlas in, raderas på information och får ett nytt liv genom återanvändning. Denna allt-i-ett-lösning främjar den cirkulära ekonomin som är på stark frammarsch, kommenterar Linus Lalinder, Account Executive på 3stepIT Sverige.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>