Seoul National University Hospital väljer RayStation
Hem NYHETERE-HÄLSA Seoul National University Hospital väljer dosplaneringssystem RayStation

Seoul National University Hospital väljer dosplaneringssystem RayStation

Publicerat av: Redaktionen

RaySearch Laboratories AB (publ) meddelar att Seoul National University Hospital (SNUH) i Sydkorea lagt en order på dosplaneringssystemet RayStation.

Koljoncentret på SNUH har beställt RaySearchs dosplaneringsystem RayStation som de ska använda tillsammans med sin behandlingsmaskin Toshiba Heavy Ion Therapy System.

Mjukvaran inkluderar avancerad teknologi som radiobiologisk optimering av pencil-beam-planering för koljoner och komplett funktionalitet för dosackumulering och adaptiv omplanering.

Behandling med koljoner är en mycket avancerad strålbehandlingsteknik som kan vara effektiv för komplexa tumörer som är svårbehandlade med mer konventionella metoder. SNUH är det andra koljoncentret i Korea som väljer RaySearch, den första kunden var Yonsei Cancer Center i Seoul.

Seoul National University Hospital väljer RayStation

Johan Löf, grundare och vd, RaySearch: “Jag är glad att kunna välkomna SNUH som en av allt fler användare av RaySearchs produkter. Med ordern från SNUH bekräftar vi vår marknadsledande position i detta unika segment med en global marknadsandel nära 100 procent.”

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>