Spelar du Golf? En golfklocka med premiumfunktioner
Hem PRODUKTNYTT Spelar du Golf? En golfklocka med premiumfunktioner

Spelar du Golf? En golfklocka med premiumfunktioner

Publicerat av: Redaktionen

Garmin Approach S60, en stilig golf-klocka med knivskarpa funktioner som hjälper dig att få till den perfekta rundan.

Approach S60 har en pekskärm i färg som visar CourseView karta och all viktig information som du behöver på golfrundan som tex exakt avstånd till Spelar du Golf? En golfklocka med premiumfunktioner 2green, hinder and doglegs. Över 40,000 golfbanor över hela världen finns inlagda och banuppdateringar ingår.

Klockan passar lika bra utanför golfbanan och med de populära QuickFit armbanden som enkelt byts på några sekunder utan verktyg kan du snabbt byta stil från sportig till mer stilig med läder och rostfritt stål.

För att göra spelet mer spännande kan du med hjälp av Approach S60 och Garmins nya golf-app tävla mot andra golfare och se andra spelares rankning, poäng och handikapp. Du kan skapa egna turneringar och bjuda in andra för att tävla. Ni kan också chatta med varandra och posta era resultat så andra ser. Med Approach S60, kan du ladda upp dina scorekort till Garmin Connect och se dina poäng direkt.

–Approach S60 fungerar lika bra som en golfklocka som en stilig vardagsklocka. Vi ser att fler och fler vill ha en sportklocka som inte bara är rätt i den sport de utövar utan även utanför, i detta fall utanför golfbanan, förklarar Marcus Bjärneroth, Nordisk Marknadsdirektör för Garmin.

–Den är full med med funktioner som golfare uppskattar och litar på som avancerad AutoShot™, PlaysLike Distance, touch targeting mm. Det här är än så länge den stiligaste klockan vi har levererat och den visar att den som bär den har en passion för golf, fortsätter Marcus.

Wille Schuman som har en bakgrund som professionell golfspelare med flera år på touren, kommer från Djursholm utanför Stockholm och började spela golf som 4-åring. Wille arbetar som ankare på golfkanalen C-More golf och vi kan se honom kommentera golf i tv-rutan flera gånger i veckan. Han bekräftar detta.

–Jag spelar fortfarande mycket golf och rör mig mycket runt golfare och vad jag kan se så finns det ett stort intresse för smarta sportklockor som inte bara passar på banan utan även i finrummet, på middagen och på krogen. Här är Garmin Approch S60 ett lysande exempel. De kombinerar hög prestanda, lång batteritid och mycket snygg design.

Med Garmin AutoShot game tracking technology1, kan du enkelt se hur långt du slår och analysera alla dina slag från varje runda du spelat med Approach S60. Den registrerar automatiskt position, och distans för varje slag och laddar upp det till Garmin Connect för senare analys. Du också använda AutoShot data för att jämföra statistik från tidigare rundor. Mobilappen Garmin Connect kan också användas för att uppdatera de banor du oftast spelar på med hjälp av CourseView auto updater, som automatiskt skickar uppdateringar till klockan-

Du kan trycka var som helst på kartan för att få avståndet till framkant, bakkant och mitten av green, sandbank, vattenhinder, layups och doglegs. Du kan också använda Green View för att se greenens utseende på alla hål, och manuellt placera flaggan till dagens flaggplacering för att få så exakt avstånd som möjligt. Tack vare PlaysLike feature, kan Approach S60 också beräkna höjdskillnaden mellan dig och målet och ta med det i beräkningarna. Tex. Om det lutar utför visar PlaysLike att distansen skall spelas kortare än det egentligen är.

Approach S60 är även en aktivitetsmätare som registrerar dina dagliga steg, förbrända kalorier, distans och sömn, med rörelselarm för att påminna dig om att hålla dig aktiv hela dagen. Den tar också emot smarta aviseringar från kompatibla smartphones2, så du kan vara uppkopplad och se inkommande samtal, SMS, och email direkt i klockan. Och ihopkopplad med appen kan Approach S60 också ge dig väderleksprognoser så du vet hur du skall klä dig när du skall ge dig ut på din speltur.

Approach S60 visar också SwingTempo som är relationen mellan upswing och downswing. Ihopkopplad med Garmin TruSwing™ får du också sving-hastighet och klubbvinkel för att du kan träna på att förbättra din sving.

Approach S60 har upp till 10 timmars batteritid vid golfspel och upp till 10 dagar i klockläge med aktivitetsmätning. Den är vattentät ner till 50 meter.

Approach S60 beräknas finnas tillgänglig i juni till ett rekommenderat cirkapris på 4 799: – Det kommer också finnas en premium-variant med keramisk boett i metallook och svart läderarmband för 5 899: –

1 Bollens läge och träff på bollen kan påverka slagräkningen. Puttar räknas ej. Vissa slag, speciellt bunkerslag och chipslag kanske inte alltid registreras.

2 Se Garmin.com/BLE för lista på kompatibla telefoner

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>