Victoriahem och Mentra by Sats i samarbete för ökad motion och hälsa
Hem PRODUKTNYTT Victoriahem och Mentra by Sats ingår samarbete för ökad motion och hälsa

Victoriahem och Mentra by Sats ingår samarbete för ökad motion och hälsa

Publicerat av: Redaktionen

Victoriahem och Mentra by SATS har ingått ett samarbete som innebär att hyresgästerna kostnadsfritt kan ta del av Mentras digitala tjänster under en månad.

– Vi vill gärna skapa mervärden för våra hyresgäster och vi har flera olika typer av erbjudanden som handlar om att göra vardagen lite enklare, eller sätta lite guldkant på den.

Att vi nu kan lägga till en tjänst som underlättar fysisk aktivitet känns extra roligt. En digital tjänst också kan alla ta del av, oavsett var i landet man bor. Victoriahem äger 39 000 lägenheter i 31 kommuner, säger Peter Ullmark, COO på Victoriahem.

I den digitala tjänsten Mentra by SATS ingår både hundratals träningspass och expertvägledning av handplockade coacher.

Victoriahem och Mentra by Sats i samarbete för ökad motion och hälsa

Peter Ullmark COO Victoriahem

– Mentra av SATS har som vision att göra folk hälsosammare och gladare. Vi jobbar kontinuerligt med att motivera våra medlemmar till träning och rörelse, oavsett om man befinner sig hemma, ute, på jobb eller på gymmet. Vi är glada för att kunna erbjuda Nordens största utbud av träningspass till Victoriahems hyresgäster. Bli inspirerad av våra fantastiska coacher, musik från kända artister och pass anpassade till alla nivåer. Nu kör vi, säger Christian Øvregaard, Head of Mentra.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>