Xiaomi bekräftar säljstart av nya Mi Watch Lite i Norden
Hem Livsstil Xiaomi bekräftar säljstart av nya Mi Watch Lite i Norden

Xiaomi bekräftar säljstart av nya Mi Watch Lite i Norden

Publicerat av: Redaktionen

Tillgänglig hos återförsäljare från och med 10 februari

Xiaomi bekräftar säljstart av nya Mi Watch Lite i Norden

Globala teknikföretaget Xiaomi meddelar idag att Mi Watch Lite, det senaste tillskottet i företagets serie med ekosystem-produkter, börjar säljas i Norden den 10 februari.

Nya Mi Watch Lite är framtagen för fitness- och hälsoentusiaster med professionell hälsoövervakning och omfattande översikt av användarens fysiska tillstånd.

Mi Watch Lite hjälper användarna att uppnå sina fitnessmål

Utrustad med inbyggd GPS samt lufttrycks- och höjdfunktion kan Mi Watch Lite spåra och ge korrekt information om träningspasset oavsett om det handlar om löpning, ridning, simning eller vandring. Funktionen för automatisk justering av ljusstyrka säkerställer också att det alltid är enkelt att läsa av resultaten oavsett ljusförhållanden. Med 11 olika träningslägen att välja mellan (vad sägs om löpning utomhus, löpband, cykling både utomhus och inomhus, vandring, simning, cricket m.m.) är Mi Watch Lite den ultimata smartwatchen för alla träningsentusiaster.

Mi Watch Lite hjälper till att kartlägga din hälsa och dagliga aktiviteter. Oavsett om du tränar eller bara gör andra vardagliga aktiviteter, håller pulsmätarfunktionen koll på dina hjärtslag och gör dig medveten om eventuella rubbningar. Klockan har även en funktion för sömnövervakning som hjälper till att synliggöra sömnmönster för en medveten sömnrutin.

För personer med en hektisk livsstil hjälper Mi Watch Lites guidade andningsfunktion till att påminna dig om att ta en stund att bara andas. Andra funktioner i Mi Watch Lite inkluderar push-meddelanden med kompatibla emojis, väder, klocka, alarm och en blixt.

Mi Watch Lite är utrustad med 1,4-tums skärm med en 320 x 320 skärmupplösning som har fem förinställda urtavlor.

Enheten har ett 230mAh-batteri som har kapacitet för nio dagars användning, på bara 2 timmars laddning. Integrera sport- och hälsodata med Xiaomi Wear APP för en professionell och komplett användarupplevelse och skapa en personlig hälsoassistent. Mi Watch Lite finns i 5 olika färger – svart, blå, grön, vit och rosa – och är designad med ett armband som enkelt kan bytas ut.

Mi Watch Lite blir tillgänglig den 10 februari via Mistore. Rekommenderade butikspriser: Sverige 699 SEK; Norge 729 NOK; Danmark 499 DKK.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>