Yogobe – ett digifysiskt hälsokomplement till Osteopathögskolan
Hem LIVSSTIL Yogobe är ett digifysiskt hälsokomplement till Osteopathögskolan

Yogobe är ett digifysiskt hälsokomplement till Osteopathögskolan

Publicerat av: Redaktionen

Varför?

Genom samverkan med Yogobe kan Osteopathögskolan verka för att deras studenter skall ha goda förutsättningar och tillgängliga verktyg för att främja sin egen hälsa och kunna erbjuda kommande klienter och patienter ett komplement av hälsofrämjande övningar och interventioner att göra hemma.

Vad?

Skandinaviska Osteopathögskolans studenter får obegränsad tillgång till Yogobes hela videobibliotek med audio- och videovägledning inom yoga, mindfulness, andningsträning, fysioterapi, rörelseträning, m.m. Dessa medlemskap inkluderar även playlists, program och LIVE-klasser.

Hur?

I och med omfattningen av Yogobes utbud så kan man individanpassa och skräddarsy vägledningen för sig själv och andra. Inom ramen för sitt yrke kan även osteopater skapa playlists med kurerat Yogobe-innehåll som delas med klienter eller patienter med syfte att stötta såväl preventiva insatser som att verka som stöd i behandling. Ett digitalt komplement.

Citat:

– Vi på Skandinaviska Osteopathögskolan strävar efter att utbilda osteopater som har en bred och modern syn på hälsa. Därför är vi glada och stolta över att starta samarbetet med Yogobe som är en utmärkt plattform för yoga, prehab och rehab. Detta kommer att bli ett bra verktyg både för våra studenters hälsa men också för deras framtida patienter.
Erik Gry, rektor på Skandinaviska Osteopathögskolan

– Jag har använt Yogobe under några månader och gillar verkligen det varierade utbudet. Vill jag svettas och utmana styrka och rörlighet kan jag hitta den typen av klasser och vill jag stilla sinnet och kroppen finns det många fina yogaklasser för det. Jag ser även möjligheter med att kunna rekommendera Yogobe för träning och återhämtning för mina blivande osteopatpatienter.
Erica Sjölin, student i årskurs två.

– Vi älskar möjligheten att få vara med i att ta hand om dem som tar hand om andra. Det är också fantastiskt vilken känsla av trygghet och tydlighet som ges till patienter och klienter tack vare att man kan få stöd i sin behandling hemifrån med utgångspunkt i ens egna individuella förutsättningar.
Peter Munteanu, VD och grundare av Yogobe.

Yogobe – ett digifysiskt hälsokomplement till OsteopathögskolanFöretagsbeskrivning:

Yogobe är en digital tjänst inom mental och fysisk hälsa med över 2000 klasser, föreläsningar och övningar inom yoga, träning, meditation, andning, avslappning, fysioterapi, stresshantering, gravid- och mammaträning, personlig utveckling och mycket mer. Tillsammans med ledande lärare, instruktörer och experter i Norden vill vi inspirera till en hälsosam vardag och göra det enkelt att få till sunda rutiner och vanor. Genom vår community, digitala tjänster samt olika engagemang och aktiviteter vill vi bidra till en hållbar samhällsförändring.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>