Zebrain satsar på Labs – tar in Leg. psykologen Martin Bellander
Hem PRODUKTNYTT Zebrain satsar på Labs – tar in legitimerad psykologen Martin Bellander

Zebrain satsar på Labs – tar in legitimerad psykologen Martin Bellander

Publicerat av: Redaktionen

I dag meddelar healthtech-bolaget Zebrain, plattform för medarbetarutveckling, att Martin Bellander ansluter som ny Head of Zebrain Labs.

Martin Bellander är legitimerad psykolog och har arbetat kliniskt inom psykiatrin under flera år samt publicerat ett flertal vetenskapliga artiklar inom ämnet.

Zebrain Labs står bakom den forskningsbaserade metodiken i plattformen som möjliggör effektiv och kvalitativ medarbetarutveckling och förebygger ohälsa, bygger mental styrka och framgång. Som ny Head of Zebrain Labs, ska Martin Bellander vidareutveckla och effektivisera hur programmen matchas, används samt mäter utveckling på individ så väl som på gruppnivå.

– Min drivkraft är att förstå, hjälpa och stärka människor att må bättre mentalt. Jag är imponerad av Zebrains plattform och coachingprogram som har potentialen att nå och bygga mental styrka hos många människor. Vi vet idag att de allra flesta människor inte använder sin fulla potential, speciellt på jobbet, och det ska bli väldigt givande att få arbeta med att utveckla individers outnyttjade styrkor, säger Martin Bellander, ny Head of Zebrain Labs.

– När vi startade Zebrain visste vi att gedigen psykologisk kunskap, metodik, kvalitativ och högcertifierad coaching är nyckeln till framgång. Att vi nu kan knyta till oss Martin Bellander är en viktig milstolpe för att utveckla Zebrain Labs vidare, säger Anna Bloth Karling, vd och medgrundare av Zebrain.

Zebrains plattform är uppbyggd i flera steg där användare inledningsvis genomgår en beteendeanalys för att få fram en unik beteendeprofil. Steg två är en nulägesanalys för att kartlägga outnyttjad potential utifrån fyra grundstenar; Självinsikt – vem är jag och vad vill jag, Grundenergi – hur mår jag, Motivation – hur motiverad är jag och slutligen Självledarskap – hur lyckas jag. Baserat på beteendeprofil och nuläge matchas användare med ett skräddarsytt digitalt coachingprogram och en personlig certifierad coach som stöttar användaren att nå full potential.

Zebrain satsar på Labs – tar in Leg. psykologen Martin Bellander

Martin Bellander

– Zebrains program håller redan väldigt hög kvalitet och min roll framåt blir att skapa förståelse för vilka komponenter i plattformen som ger störst effekt och nyttja det för att hjälpa ännu fler att effektivare nå mer av sin potential. På längre sikt hoppas jag att vi kan etablera forskningssamarbeten för att ytterligare stärka forskningen kring effektiviteten av coaching, fortsätter Martin Bellander.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>