Den digitala vårdplattformen – en viktig pusselbit i vårdens ekosystem
Hem PARTNERZONEVISIBA CARE En viktig pusselbit i vårdens ekosystem är den digitala vårdplattformen

En viktig pusselbit i vårdens ekosystem är den digitala vårdplattformen

Publicerat av: Redaktionen

Vårdens digitala transformation har verkligen tagit fart under de senaste åren.

Vi på Visiba Care har fått äran att vara med från de första stapplande videomötena 2014 till att se våra kunder utveckla nya arbetssätt med hjälp av samlad kunskap från över 2 500 implementeringar år 2022.

Hälso- och sjukvården har gått från att fundera över om till hur.

I takt med det, har vi utvecklat vår plattform att lösa fler problem, vara anpassningsbar på mottagningsnivå och integrerbar med andra lösningar. Varför? Eftersom vi tror på en framtid som består av effektiv digital vård, verksamhetsnära innovation och ett levande ekosystem av digitala verktyg.

Den digitala vårdplattformen – en viktig pusselbit i vårdens ekosystem

Läs mer om vår syn på digital transformation inom vården och vilken roll den digitala vårdplattformen spelar för att få ihop helheten i vårt white paper Den digitala vårdplattformen – en viktig pusselbit i vårdens ekosystem.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>