Dessa är först ut i Medtech4Healths Kompetensförstärkning i småföretag 2022 år
Hem PRODUKTNYTT Dessa är först ut i Medtech4Healths Kompetensförstärkning i småföretag 2022 år

Dessa är först ut i Medtech4Healths Kompetensförstärkning i småföretag 2022 år

Publicerat av: Redaktionen

Nu har de första tre projekten beviljats stöd i utlysningen Kompetensförstärkning i småföretag 2022.

Profundus, GPX Medical och VOC Diagnostics delar på 600 000 kronor för vidareutveckling av sina medicintekniska produkter.

Medtech4Healths utlysning Kompetensförstärkning i småföretag ger småföretag möjligheten att anlita en extern person under projektperioden. Syftet är att hjälpa företaget att komma ut med en innovativ medicinteknisk produkt på marknaden.

I den första ansökningsomgången beviljas Profundus medel för en klinisk utvärdering, GPX Medical ska utveckla en prisstrategi för den amerikanska marknaden angående sin produkt för lungövervakning, och VOC Diagnostics för vidareutveckling av sin diagnostiska metod för upptäckt av äggstockscancer.Dessa är först ut i Medtech4Healths Kompetensförstärkning i småföretag 2022 år

Varje projekt får 200 000 kronor för att främja sin utveckling genom kompetensförstärkning.

Läs mer hos respektive företag:

Kompetensförstärkning i småföretag 2022

Vad kan företag söka för?
Inköp av en extern konsulttjänst som ska möjliggöra utveckling eller implementering av en ny medicinteknisk idé. Kunskapen ska kunna överföras och bestå i företaget.

Vem kan söka?
Småföretag eller mikroföretag med mindre än 50 anställda och årsomsättning eller balansomslutning på mindre än 10 miljoner euro.

Hur mycket kan sökas?
Högst 200 000 kronor.

När är det dags?
Ansökningarna till Kompetensförstärkning i småföretag 2022 bedöms vid flera tillfällen. Deadline för nästa ansökningstillfälle är den 15 september 2022, kl 14.00.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>