Hem PRODUKTNYTT Garmin Swim 2, en smartwatch med GPS och pulsmätning vid handleden som även mäter under vatten

Garmin Swim 2, en smartwatch med GPS och pulsmätning vid handleden som även mäter under vatten

Publicerat av: Redaktionen

Garmin presenterar idag Garmin Swim 2, en smartwatch med GPS för simning i bassäng eller öppet vatten.

Garmin Swim 2, en smartwatch med GPS och pulsmätning vid handleden som även mäter under vatten 3Garmin Swim 2 registrerar puls vid handleden samtidigt som information om distans, tempo, antal simtag och längd per simtag registreras. Garmin Swim 2 har avancerade funktioner för hålla tempo och logga övningar samt en ny funktion för automatisk vila som automatiskt sparar dina vilo- och simintervaller.

– Oavsett var du simmar kommer nya Garmin Swim 2 att registrera ditt träningspass, säger Dan Bartel, global försäljningschef på Garmin.

– Den är framtagen för alla som brinner för simning, från dem som simmar regelbundet för träning till de som tävlar i simning samt alla de som simmar i öppet vatten. Denna smartwatch med GPS kommer förutom att hjälpa dig till en bättre träning i vattnet också registrera andra viktiga hälsoaspekter under dagen.

Förutom att registrera pulsen vid handleden i vatten registrerar Garmin Swim 2 också distans, tempo, antal simtag, längd per simtag och swolf-poäng för att mäta effektiviteten vid simning. Då klockan används utomhus och är i läget för simning i öppet vatten kan den dessutom använda den inbyggda GPS:en för att registrera distans samtidigt som den registrerar längd per simtag. För dig som föredrar att simma i bassäng finns avancerade funktioner som loggning av teknikövningar, anpassade träningspass, tidsangiven vila och tempoaviseringar för att hjälpa dig att hålla koll på träningsresultaten.

Garmin Swim 2 är framtagen för att bäras hela dagen och registrerar dina steg, sömnkvalitet och ännu mer. Med uppkopplade funktioner kan du alltid välja att hålla dig uppdaterad. När den är ihopparad med din kompatibla smartphone för den automatiskt över data till Garmin Connect, ett online träningscommunity där du kan analysera din träning, se dina framsteg och skapa anpassade träningspass. Du kan också se SMS och telefonsamtal samt andra aviseringar direkt på handleden.

Garmin Swim 2 har upp till sju dagars batteritid i smartwatch-läge, upp till 13 timmar med GPS- och pulsmätning (OHR) och upp till 72 timmar i bassäng- och pulsmätningsläge. Den finns tillgänglig nu i färgerna skiffer eller whitestone och har ett rekommenderat cirkapris på 2 799:-

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>