iHealth uppkopplade glukosmätare ska förenkla livet för diabetiker
Hem PRODUKTNYTT iHealth uppkopplade glukosmätare ska förenkla livet för diabetiker

iHealth uppkopplade glukosmätare ska förenkla livet för diabetiker

Publicerat av: Redaktionen

iHealth uppkopplade glukosmätare ska förenkla livet för diabetiker. Den 14 november uppmärksammades Världsdiabetesdagen och sätter fokus på de miljoner människor som lever med, eller riskerar att insjukna i diabetes. Diabetes är en av de stora folksjukdomarna och iHealth ämnar att förenkla livet för diabetiker genom att utveckla innovativa lösningar inom uppkopplad hälsa som hjälper användaren att proaktivt kontrollera sin diabetes.

Lördag den 14 november ägde World Diabetes Day, eller Världsdiabetsdagen rum. Enligt Nationella Diabetesregistret så är 400 000 människor i Sverige drabbade av diabetes. Siffran är dock inte helt fastställd då många har diabetes utan att veta om det.
För många diabetiker kan det vara svårt att lära sig att leva med sjukdomen och stort ansvar för egenvård ges redan vid tidig ålder. Ett av de företag som arbetar med att utveckla och ta fram iHealth_BG5_bprodukter som underlättar livet för diabetiker är iHealth; världsledande inom uppkopplad hälsa.
Företaget har bland annat utvecklat en trådlös glukosmätare – Wireless Smart Gluco-Monitoring System – som registrerar värden direkt i telefonen genom appen iHealth Smart-Gluco. Detta underlättar för användaren då denne inte behöver notera exempelvis grafer manuellt. Dessutom finns automatisk historik över registrerad data så att användaren kan se förändringar över tid och dela med familj eller läkare. Utöver detta är glukosmätaren enkel och smidig att bära med sig.
För mer information om iHealth Wireless Smart Gluco-Monitoring System och deras produkter, vänligen besök www.ihealthlabs.eu 

Produkterna finns tillgängliga på hemsidan samt på Elgiganten.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>