Precise BioMatch™ Mobile integrerad i smartphone från sydkoreansk tillverkare
Hem PRODUKTNYTT Precise BioMatch™ Mobile integrerad i smartphone från sydkoreansk tillverkare

Precise BioMatch™ Mobile integrerad i smartphone från sydkoreansk tillverkare

Publicerat av: Redaktionen

Precise Biometrics algoritmlösning för fingeravtrycksigenkänning i mobila enheter, Precise BioMatch Mobile, har genom samarbetet med Fingerprint Cards integrerats i en smartphone från en sydkoreansk mobiltelefontillverkare.  

Precise Biometrics räknar med att integrationen av Precise BioMatch Mobile ger royaltyintäkter med start under fjärde kvartalet 2016. Värdet av royaltyintäkterna är baserat på antalet sensorer som använder Precise BioMatch Mobile och kan därför för tillfället inte prognostiseras.

Precise BioMatch Mobile är den ledande algoritmlösningen för bekväm och säker fingeravtrycksigenkänning för mobiltelefoner och tablets. En unik patentskyddad hybridalgoritm optimerar lösningen för små fingeravtryckssensorer och plattformar med begränsad processorkraft och minnesutrymme. Precise BioMatch Mobile ger snabb, noggrann och säker kontroll av användarens identitet, vilket gör det bekvämt att låsa upp mobila enheter eller identifiera sig för tjänster.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>