Strikersoft och Zoom sluter samarbetsavtal om integration av video
Hem NYHETERE-HÄLSA Strikersoft och Zoom sluter samarbetet om integration av video

Strikersoft och Zoom sluter samarbetet om integration av video

Publicerat av: Redaktionen

Strikersoft och Zoom har slutit ett Partner Agreement där Strikersoft integrerar Zooms videolösning i sina applikationer.

Först ut är Strikersofts vårdsystem SwipeCare där Zooms videolösning blir en integrerad del i vårdens arbetsprocess.

— Med Zoom tar vi nästa generations videolösningar in i vården, säger Fredrik Eriksson, Manager Clinical Collaboration på Strikersoft. Vi har letat länge efter en lösning som kan integreras i det dagliga processflödet, är säker med bland annat anonymisering av trafiken, samt innehåller de funktioner som man är man vid från sina vanliga videomöten.

Med Zoom i SwipeCare får vårdpersonalen direkt tillgång till de avancerade funktionerna i Zoom med bl.a. flerpartsvideo där läkare och patient under ett videosamtal enkelt kopplar in en anhörig eller en ytterligare vårdperson för ett expertutlåtande. Att videolösningen är integrerad innebär att vårdpersonalen inte behöver logga in i ett separat system för att använda video, samt att man får en sömlös integration mot journalsystemet med tidbok, journalföring & enkäthantering.

— Äntligen har vi hittat en partner i Sverige som kan integrera vår videolösning på ett säkert sätt för vården, säger Markus Nelson, Account Executive Enterprise på Zoom i Sverige. Vi har mångårig erfarenhet av videolösningar till vården från andra delar av världen, och det ska bli väldigt spännande att få ta dessa in i den svenska sjukvården.

Strikersoft och Zoom sluter samarbetsavtal om integration av video

På Vitalis, Nordens ledande eHälsokonferens 17–19 maj, presenterar Strikersoft, Zoom och Optilogg ett gemensam användarcase för hemmonitorering med video, automatiserade vårdprocesser, patientportal och sensorer. Lösningen beräknas att driftsättas under sommaren 2022 hos Aleris.

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>