Vår utlysning Kompetensförstärkning i småföretag hjälper Elsa Science att ta sin tjänst till USA
Hem NYHETERE-HÄLSA Vår utlysning Kompetensförstärkning i småföretag hjälper Elsa Science att ta sin tjänst till USA

Vår utlysning Kompetensförstärkning i småföretag hjälper Elsa Science att ta sin tjänst till USA

Publicerat av: Redaktionen

Elsa Science, som nyligen beviljats medel ur vår utlysning Kompetensförstärkning i småföretag, utvecklar en digital plattform för hantering av reumatisk sjukdom som är helt gratis för användaren.

Man har tidigare fått finansiering via oss för att utveckla sin tjänst ännu mer tillsammans med beteendevetare.

Vi pratade med en av grundarna till företaget, Pelle Frank:

– Det är verkligen roligt att än en gång få detta förtroende för vårt arbete! Det vi ska använda medlen till är att med hjälp av experter på området ta fram en regulatorisk strategi för USA-marknaden. Det ultimata målet är ett FDA-godkännande för vår tjänst samtidigt som vi ska höja vår egen kompetens inför framtida regulatoriskt arbete.

Vår utlysning Kompetensförstärkning i småföretag hjälper Elsa Science att ta sin tjänst till USAOch det är verkligen ett angeläget problem som Elsa Science arbetar med! Enligt EULAR (European League Against Rheumatism) påverkar reumatiska sjukdomar fler individer än någon annan sjukdomsgrupp i den industrialiserade världen. De uppger att en tredjedel av alla människor, i alla åldrar, drabbas någon gång under sin livstid.

Vi önskar Elsa Science stort lycka till i sitt arbete och hoppas få återkomma inom kort med goda nyheter om lanseringen på den amerikanska marknaden!

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>